Ana Bučević rođena je 1978. godine u Splitu. Majka je dvanestogodišnje djevojčice Ani i 2 godišnjeg dječaka Lukasa. Godine 2003. diplomirala je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, a po struci je profesor kineziologije. Svjesna da biti profesor znači i biti odgajatelj, te svjesna važnosti emocionalne inteligencije za sretan i uspješan život 2009. god okrenula se u smjeru razvoja te vrste inteligencije kod djece i iste godine započinje suradnju s privatnom osnovnom školom “Libar“ u Splitu te sa Centrom za osobnu izvrsnost u kojem pokreće projekt Safari duha koji odobrava Ministarstvo prosvjete, znanosti i sporta RH. Program Safari duha temelji se na razvijanju temeljnih životnih vrijednosti. Metodama podsjeća djecu i roditelje na snagu zahvalnosti, empatije, samopouzdanja, samosvijesti, osjećaja, pohvale i poštovanja, te mnogih drugih vrijednosti.

Programom Safari duha razvija se emocionalna inteligencija djeteta te pomaže roditeljima da svojim pristupom i metodama pomognu djetetu da iskoristi i izrazi svoj puni potencijal. Ana je i danas voditeljica radionica za djecu i roditelje, škole za roditelje i savjetovališta. Dvije godine je radila kao urednica i voditeljica edukativne televizijske emisije Safari duha na regionalnoj televiziji. Pisala je kolumne za nekoliko hrvatskih portala.

2011. godine objavljuje svoju prvu knjigu “Safari duha – knjiga o mudrosti odgoja” , koja je ujedno i naprodavanija knjiga o odgoju u Hrvatskoj. Knjiga nosi titulu BESTESELERA.

2012. počinje aktivno raditi kao motivacijski govornik u cilju podizanja svijesti o djelovanju Zakona privlačenja na život pojedinca, te podsjeća ljude o njihovoj sposobnosti kreiranja vlastitog života. Do sada je održala preko 30 seminara u cijeloj regiji i motivirala tisuće ljudi koji najbolje svjedoće uspješnosti njenog rada. Čest je gost predavač na Team building programima na kojima potiće djelatnike povećanju produktivnosti i učinkovitosti koja doprinosi uspješnosti tvrtke.

 

2015. izdaje svoju drugu knjigu: ” U Vortexu ostvarenih želja”, koja nosi titulu BESTSELERA.

2015. postaje suosnivač za Hrvatsku BigU Akademije, međunarodne online edukacijske platforme sa  najpoznatijim svjetskim predavačima na području poslovnog i osobnog razvoja.

Autorica je Youtube kanala Safari duha na kojima objavljuje motivacijska videa. Kanal trenutno broji preko 17 000 000 pregleda.

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu