Scroll to top

Vortex Cruise

Jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija...

Ana Bučević autorica je nekoliko bestselera i najpoznatija motivacijska govornica na ovim područjima koja je do sada motivirala stotine tisuća ljudi da promjene svoje živote na bolje!

Ideja Vortex Cruisa je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu sa Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruisu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju  ovaj Cruise te u kombinaciji sa ležernošću i opuštenom atmosferom čine  ovu edukaciju jedinstvenom. Sami program u potpunosti je otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!

Fotografije s Cruisea

Dojmovi s Vortex Cruisea 2018.

03.08. - 10.08.2019.

PROGRAM KRSTARENJA

DAN 1 SPLIT

Ukrcaj  od 13 sati. Smjestite se na brodu i uživajte u slobodnom vremenu do večere dobrodošlice. U slučaju dolaska u Split prije predviđenih 13h, moguće je prtljagu ostaviti na brodu no ulaz u kabine neće biti moguć prije 13h.

Noćenje Split.

 

DAN 2 SPLIT – ŠIBENIK

Rano ujutro napuštamo Split te uz doručak na brodu plovimo prema Šibeniku i po putu stanka za kupanje. Ručak na brodu. Dolazak u Šibenik u popodnevnim satima.

Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti u Šibeniku. Noćenje Šibenik.

 

DAN 3 ŠIBENIK – GALEŠNJAK – ZADAR

Rano ujutro napuštamo Šibenik te uz doručak na brodu krećemo put Zadra uz stanku za kupanje kraj živopisnog otočića Galešnjaka. Dolazak u Zadar i ručak na brodu. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti u Zadru.

Noćenje Zadar.

 

DAN 4 ZADAR-SALI-NP KORNATI-PRIMOŠTEN

U jutarnjim satima doručak na brodu i polazak prema turističkom mjestu Sali na Dugom otoku uz stanku za kupanje u jednoj od uvala. Ručak na brodu. Nastavak plovidbe prema NP Kornati „nautičkom raju“ od 89 otočića, žalova i hridi. Nastavak plovidbe prema Primoštenu te poslijepodne slobodno za uživanje u Primoštenu. Noćenje Primošten.

DAN 5 PRIMOŠTEN – BIŠEVO (MODRA ŠPILJA) -VIS

Rano ujutro krećemo prema otičiću Biševo te uz doručak na brodu stižemo na Biševo (ako vremenski uvjeti dopuste). Stanka za kupanje uz mogućnost fakultativne doplate za razgled Modre Špilje (ulaznica se plaća na licu mjesta cca 95 kn). Nastavak plovidbe prema otoku Visu uz ručak na brodu. Poslijepodne slobodno za uživanje u čarima grada Visa. Noćenje Vis.

 

DAN 6 VIS – HVAR – BOL, OTOK BRAČ

U ranim jutarnjim satima napuštamo Vis uz doručak na brodu te plovimo prema otoku Hvaru sa kratkom stankom za kupanje (ako vremenski uvjeti dopuste). Nakon posjeta Hvaru uz ručak na brodu nastavljamo plovidbu prema Bolu na otoku Braču te je predviđeno kupanje na plaži Zlatni rat (ako vremenski uvjeti dopuste). Poslijepodne uživajte u slobodnom vremenu na otoku Braču. Noćenje Bol ili Milna.

 

DAN 7 BOL, OTOK BRAČ – SPLIT

U jutarnjim satima napuštamo Brač i uz doručak na brodu krećemo prema Splitu. Stanka za kupanje (ako vremenski uvjeti dopuste) i ručak na brodu na putu prema Splitu. Kasno poslijepodne dolazak u Split te slobodna večer za uživanje u posljednjoj noći u Splitu. Noćenje Split.

 

DAN 8 SPLIT

Nakon doručka na brodu se pozdravljamo. Iskrcavanje sa broda oko 9 sati.

VRIJEDNOST VIŠE:

Tijekom cijelog putovanja Ana Bučević će svakodnevno održavati: jutarnju tjelovježbu, meditacije, predavanje nakon ručka , druženja na brodu.Konačna satnica programa će se prilagoditi po danu i željama putnika, a ovisno o samom programu krstarenja, te ostalim aktivnostima tijekom putovanja.
Ideja Vortex Cruisa je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruisu dobiti mnogo više od očekivanog. Vidimo se na Vortex Cruise-u

MV PRESIDENT

Deluxe kruzer President sagrađen je 2011. i nudi smještaj u 20 prostranih kabina (12-17 m2). Svaka kabina ima svoju kupaonicu, klimatizirana je i opremljena LCD TV-om, sefom, kupaonskim potrepštinama, sušilom za kosu i ormarom. Na palubi je smješteno 12 kabina (od toga su 2 VIP kabine) i 8 kabina je u potpalublju – 9 kabina je s bračnim krevetom, a njih 11 s dva odvojena kreveta koja se mogu sastaviti u jedan dupli. Na glavnoj palubi nalazi se i jednokrevetna kabina namijenjena vodiču putovanja. Obroci se poslužuju u prostranpj blagovaonici, a gosti se mogu opustiti u salonu na gornjoj palubi, te na sunčalištu s mini bazenom (cca. 2m x 1,5 m).

Kabine
21 kabina (A/C, en suite):
• donja paluba: 8 dvokrevetnih kabina
• glavna paluba: 2 VIP dvokrevetne kabine & 9 dvokrevetnih kabina & 1 kabina za vodiča
• gornja paluba: 1 dvokrevetna kabina
Royal kategorija
• kabine (A/C, TV/SAT, en suite s tuš kabinom, sef, sušilo za kosu i osnovne higijenske potrepštine)
• klimatizirani salon (TV, DVD, WIFI)
• posuđe, ubrusi, pribor za jelo
• posteljina, toaletni ručnici i ručnici za kupanje
• odgovarajuće fleksibilne stepenice za ukrcaj / iskrcaj
• odgovarajuće fleksibilne stepenice za ulazak u more s tušem
• velika sunčana paluba s bazenom
• manja fitnes soba
• velika unutarnja blagovaonica / veliki vanjski natkriveni dio za odmaranje
• hrana na brodu je raznolika, s naglaskom na pripremu “mediteranske kuhinje”
Dodatno
• Duljina:47 m
• Širina:9,0 m
• Kapacitet vode:60 t
• Kapacitet goriva:16 t
• Motor:2 x 500 hp
• Generator:65 kW & 60 kW
• Brzina:10 knots
• Broj kabina:21
• Broj putnika:42

Cijena krstarenja

2300

Cijena 1 aranžmana je izražena u eurima, molimo da za uplate u kunama koristite srednji tečaj HNB-a na dan uplate.

Vortex Cruise

BOOKING

X