Vortex Cruise

Ana Bučević autorica je nekoliko bestselera i najpoznatija motivacijska govornica na ovim područjima koja je do sada motivirala stotine tisuća ljudi da promjene svoje živote na bolje!

Ideja Vortex Cruisa je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu sa Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruisu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju  ovaj Cruise te u kombinaciji sa ležernošću i opuštenom atmosferom čine  ovu edukaciju jedinstvenom. Sami program u potpunosti je otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!

Dojmovi s Vortex Cruisa 2021.

Galerija fotografija s Vortex Cruisa 2021.

MS New Star

Potpuno opremljen brod

Značajke broda

Sunčalište
Plivačka platforma
Bar
Restoran
TV
Vanjski salon

Značajke kabina

Klima uređaj
Garderoba
Toaletne potrepštine
Sušilo za kosu
Sef
TV u kabini

Brodske pogodnosti

Check In: 21:00
Check Out: 09:00
Godina izgradnje: 2018
Ležajevi: 39
Broj kabina: 19
Broj kupaonica: 19
Osoblje: 8
Broj tuševa: 19
Dužina: 50,60
Širina: 8,89
Komfor: Klima, Grijanje, Topla voda
Opće značajke kabine: Klima uređaj, Garderoba, Toaletne potrepštine, Sušilo za kosu, Sef, TV u kabini
Značajke broda: Sunčalište, Restoran, TV, Plivačka platforma, Vanjski salon, Bar

INFORMACIJE O KRSTARENJU

U nastavku slijedi nekoliko bitnih informacija na koje trebate obratiti pozornost.

Prijava putnika počinje od 21 sat; ukoliko netko dolazi ranije može ostaviti prtljagu na brodu, ali u kabine može ući tek od 13 sati. Početak plovidbe predviđen idući dan rano ujutro.

Splitska luka (adresa: Gat Sv Petra)- glavna TRAJEKTNA LUKA u Splitu gdje je i glavni autobusni i željeznički kolodvor. Nažalost, točan broj doka neće biti poznat budući su brodovi svake subote drugačije raspoređeni ovisno o uputama Lučke uprave, no u luci će vam na raspolaganju biti naš predstavnik koji će vam pomoći ukoliko to bude potrebno.

Vaš brod će se nalaziti u luci te će njegovo ime, NEW STAR,  biti jasno vidljivo na samome brodu. Dio posade broda biti će ispred brodova da bi Vam pomogli prilikom ukrcavanja. U slučaju nužde (ukoliko kasnite ili ste se izgubili i sl.) možete nazvati naš emergency number +385 98 9361 953. Nikola Cendo

Prije Vašeg polaska obratite pozornost na nekoliko korisnih informacija:  

Atmosfera na brodu je neformalna i opuštena. U većini kabina, kovčege ćete moći odložiti ispod kreveta u kabini. U slučaju viška prtljage molimo Vas da upitate članove posade gdje možete pohraniti Vaše kovčege za vrijeme krstarenja (pretinci na autobusnom kolodvoru ili slično). Što se tiče odjeće preporučujemo Vam da ponesete  laganiju odjeću – kratke hlačice, nekoliko majica, kupaći kostim, sandale itd., također preporučujemo da ponesete i nekoliko komada toplije odjeće za moguće hladnije večeri na brodu (jakna, vjetrovka ili nešto slično). Brod nije opremljen s maskama za ronjenje, opremom za ribolov i sl. pa Vam preporučujemo da ponesete vlastite ili ih možete kupiti tijekom krstarenja.

Kabine su opremljene s čistom posteljinom i s 2 ručnika po osobi za cijeli tjedan.  Ručnici za plažu se također mogu iznajmiti za 7 EUR po ručniku. Kabine se tijekom sedmodnevnog krstarenja ne spremaju u skladu s time, molimo da se pridržavate posebnih uputa o upotrebi WC-a.

Prva usluga na brodu je VEČERA na dan dolaska, a  zadnja usluga je DORUČAK na dan odlaska. Ostale dane doručak i ručak su uključeni.

 

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

Napojnice su predmet vlastite diskrecije (preporučuje se od  50-70 EUR po osobi po tjednu za posadu i 20-35 EUR po osobi po tjednu za cruise managera)

Dodatne usluge na brodu se plaćanju posljednji dan krstarenja, u gotovini (euro ili kuna). Kreditne kartice se na brodu ne prihvaćaju, kao ni u većini restorana na otocima. Bankomati se mogu naći u većini posjećenih mjesta.

PROGRAM KRSTARENJA

DAN 1 | SPLIT

Po dolasku u Splitsku luku, dočekat će vas naš predstavnik i usmjeriti prema brodu. Prijava putnika započinje od 21:00h. po dolasku na brod, slijedi večera. Noćenje Split.

DAN 2 | SPLIT-MAKARSKA

Rano ujutro napuštamo Split te uz doručak na brodu plovimo prema Makarskoj. Na putu prema Makarskoj imat ćemo pregršt vremena za kupanje u jednoj od najdivnijih hvarskih uvala – Povlja . Ručak na brodu. Dolazak u Makarsku u popodnevnim satima. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Noćenje Makarska.

DAN 3 | MAKARSKA – KORČULA

Rano ujutro polazak  prema otoku Korčuli sa stankama za kupanje u jednoj od predivnih uvala u korčulanskom području koje naprosto oduzimaju dah. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje Korčula.

DAN 4 | VIS – KORČULA – MLJET

Danas krećemo put Mlljeta. Ručak na brodu prije dolaska u Mljet. Po dolasku u Mljet imate ćete priliku, uz mogućnost fakultativne doplate za razgled, posjetiti jedan od najljepših Nacionalnih parkova u Hrvatskoj. Večeras je predviđena kapetanova večera na brodu.

Noćenje Mljet.

DAN 5 | MLJET – VIS

Rano ujutro napuštamo Mljet te uz doručak na brodu krećemo put  Visa uz stanku za kupanje u jednoj od prekrasnih uvala sa kristalno čistim morem. Dolazak u Vis predviđen nakon ručka, u popodnevnim satima. Po dolasku slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje Vis.

DAN 6 VIS – HVAR

Danas krećemo put Hvara. Prije dolaska u Hvar, posjetit ćemo Modru Špilju (ukoliko vremenski uvjeti dozvole), uz mogućnost fakultativne doplate za razgled – ulaznica se plaća na licu mjesta cca 100 kn te svjedočiti njenoj ljepoti i uživati u srebrnom plavetnilu koja ju čini posebnom.  Dolazak u Hvar u popodnevnim satima. Ručak na brodu. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Noćenje Hvar.

DAN 7 | HVAR – ŠOLTA

U jutarnjim satima napuštamo Hvar i uz doručak na brodu krećemo prema Šolti, našoj posljednjoj destinaciji. Stanka za kupanje (ako vremenski uvjeti dopuste) i ručak na brodu na putu prema Šolti. Planirani dolazak predviđen u popodnevnim satima. Noćenje Šolta (Maslenica).

DAN 8 | ŠOLTA – SPLIT

Rano ujutro predviđen polazak prema Splitu. Nakon doručka ostaju još samo riječi “do skorog viđenja”. Nadamo se da ćemo vas uskoro opet vidjeti na palubi broda! Iskrcaj sa broda do 09:00h ujutro.

VRIJEDNOST VIŠE:

Tijekom cijelog putovanja Ana Bučević će svakodnevno održavati: jutarnju tjelovježbu, meditacije, predavanje nakon ručka , druženja na brodu.Konačna satnica programa će se prilagoditi po danu i željama putnika, a ovisno o samom programu krstarenja, te ostalim aktivnostima tijekom putovanja.

Ideja Vortex Cruisa je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruisu dobiti mnogo više od očekivanog. Vidimo se na Vortex Cruise-u.

KORISNE INFORMACIJE

 • preporučamo uplatu osiguranja od otkaza rezervacije
 • U slučaju da bilo koji putnik izaziva opasnost na brodu ili na bilo koji drugi način ugrožava sigurnost ostalih putnika, organizator putovanja zadržava pravo prekida putovanja za takvu osobu bez prava na bilo koju vrstu naknade štete. Gosti se trebaju pridržavati pravila ponašanja na brodu a posebno zabranu unošenja hrane i pića. na brodu su izvješena i uvijek dostupna pravila ponašanja čija je glavna svrha zaštita putnika prilikom plovidbe.
 • u slučaju lošeg vremena ili nekih drugih nepogodnih uvjeta, kapetan zadržava pravo promjene rute a sve kako bi osigurao sigurnost broda i putnika.
 • zbog specifičnih uvjeta u lukama brodovi se privezuju bočno jedan uz drugoga tako da prilikom ulaska/izlaska sa broda putnici moraju prelaziti sa broda na brod preko razmaka između svakog brod
 • Kretanje između brodova je na odgovornost pojedinaca.
 • pušenje u kabinama i restoranu je izričito zabranjeno
 • u slučaju posebne prehrane/alergije, molimo Vas da iste navedete prodajnom mjestu prilikom

rezervacije

 • putnici se mole da poštuju vrijeme obroka na brodu kao i vremena polazaka iz pojedinih luka
 • za sva pitanja na brodu na raspolaganju će vam biti kapetan i posada

VAŽNE NAPOMENE

 

 • kabine na palubi nalaze se na donjoj i glavnoj palubi
 • sve kabine su klimatizirane, imaju vlastiti tuš/wc
 • nema mogućnost dodatnog ležaja
 • kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta
 • prijava putnika subotom od 21:00h
 • glavni organizator krstarenja: Zantium Travel d.o.o.
 • odgovorni organizator radionica na brodu Safari duha d.o.o.
 • preporučamo uplatu osiguranja od otkaza rezervacije
 • polasci su garantirani. Zantium travel zadržava pravo otkazivanja polazaka u slučaju da ima manje od 30 prijavljenih osoba i zadržava pravo promjene imena broda ako za to postoji razlog
 • plaćanje na brodu isključivo gotovinom

Cijena krstarenja:

2400 €

Booking za Vortex Cruise 2022.