Vortex Cruise

Ana Bučević autorica je nekoliko bestselera i najpoznatija motivacijska govornica na ovim područjima koja je do sada motivirala stotine tisuća ljudi da promjene svoje živote na bolje!

Ideja Vortex Cruisa je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu sa Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruisu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju  ovaj Cruise te u kombinaciji sa ležernošću i opuštenom atmosferom čine  ovu edukaciju jedinstvenom. Sami program u potpunosti je otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!

Galerija fotografija s Vortex Cruisa 2023.

MS Suzana

Brod se sastoji od ukupno 19 kabina od kojih su dvije na gornjoj palubi, 11 kabina na glavnoj palubi i 6 kabina u potpalublju. 17 kabina su dvokrevetne, dok su dvije kabine trokrevetne. Svaka kabina ima svoju vlastitu kupaonicu, ormar, noćne ormariće, utičnice, sušilo za kosu, sef te osnovne potrepštine za kupaonu. Također, svaka kabina ima pripadajući TV s pojedinim programima, u salonu nalazi se još jedna velika zajednička televizija.  Osim kabina, na brodu se nalazi salon sa potpuno opremljenim šankom, vanjski prostor za objede, platforma za kupanje te sunčana paluba. Na sunčanoj palubi nalazi se 40 ležaljki, javni wc, jacuzzi, vanjski tuš te kormilarnica. Cijeli brod opremljen je visoko-kvalitetnim materijalima i tehnologijama za što bolji užitak naših putnika.

Potpuno opremljen brod

Značajke broda

Sunčalište
Plivačka platforma
Bar
Restoran
TV
Vanjski salon
Značajke kabina
Klima uređaj
Garderoba
Toaletne potrepštine
Sušilo za kosu
Sef
TV u kabini

Značajke kabina

Klima uređaj
Garderoba
Toaletne potrepštine
Sušilo za kosu
Sef
TV u kabini

Brodske pogodnosti

Check In: 21:00
Check Out: 09:00
Godina izgradnje: 2021
Ležajevi: 40
Broj kabina: 19
Broj kupaonica: 21
Osoblje: 8
Broj tuševa: 19
Dužina: 48
Širina: 8,40
Istisnina: 500 BRT
Broj motora: 2
Komfor: Klima, Grijanje, Topla voda

Opće značajke kabine: Klima uređaj, Garderoba, Toaletne potrepštine, Sušilo za kosu, Sef, TV u kabini
Značajke broda: Sunčalište, Restoran, TV, Plivačka platforma, Vanjski salon, Bar

INFORMACIJE O KRSTARENJU

Zahvaljujemo Vam na prijavi za VORTEX CRUISE!

Ukrcaj putnika na brod počinje od 21:00 h. Početak plovidbe u subotu, 27/07/2024., rano ujutro 6,30 sati.

Splitska luka (adresa: Gat Sv. Petra) – glavna TRAJEKTNA LUKA u Splitu gdje je i glavni autobusni i željeznički kolodvor. Nažalost, točan broj doka neće biti poznat budući su brodovi svake subote drugačije raspoređeni ovisno o uputama Lučke uprave, no u luci će vam na raspolaganju biti naš predstavnik koji će vam pomoći ukoliko to bude potrebno.

Vaš brod će se nalaziti u luci te će njegovo ime,  MS SUZANA, biti jasno vidljivo na samome brodu. Dio posade broda biti će ispred brodova kako bi Vam pomogli prilikom ukrcavanja. U slučaju nužde (ukoliko kasnite ili ste se izgubili i sl.) možete nazvati naš emergency number + 385 98 9361 953 (Nikola).

Prije Vašeg polaska obratite pozornost na nekoliko korisnih informacija:  

Atmosfera na brodu je neformalna i opuštena. U većini kabina, kovčege ćete moći odložiti ispod kreveta u kabini. U slučaju viška prtljage molimo Vas da upitate članove posade gdje možete pohraniti Vaše kovčege za vrijeme krstarenja. Što se tiče odjeće preporučujemo Vam da ponesete laganiju odjeću – kratke hlačice, nekoliko majica, kupaći kostim, sandale itd., također preporučujemo da ponesete i nekoliko komada toplije odjeće za moguće hladnije večeri na brodu (jakna, vjetrovka ili nešto slično). Brod nije opremljen s maskama za ronjenje, opremom za ribolov i sl. pa Vam preporučujemo da ponesete vlastite ili ih možete kupiti tijekom krstarenja ako imate želju za istim.

Kabine su opremljene s čistom posteljinom i s 2 ručnika po osobi za cijeli tjedan.  Ručnici za plažu se također mogu iznajmiti za 7 EUR po ručniku. Kabine se tijekom sedmodnevnog krstarenja ne spremaju u skladu s time, molimo da se pridržavate posebnih uputa o upotrebi WC-a.

Prva usluga na brodu je VEČERA (oko 21:30 sati) na dan dolaska, a  zadnja usluga je DORUČAK na dan odlaska. Ostale dane doručak i ručak su uključeni.

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

Napojnice su predmet vlastite diskrecije (preporučuje se od  50-70 EUR po osobi po tjednu za posadu i 20-35 EUR po osobi po tjednu za cruise managera)

Dodatne usluge na brodu se plaćanju posljednji dan krstarenja, u gotovini (euro ili kuna). Kreditne kartice se na brodu ne prihvaćaju, kao ni u većini restorana na otocima. Bankomati se mogu naći u većini posjećenih mjesta.

PROGRAM KRSTARENJA

DAN 1 | SPLIT

Po dolasku u Splitsku luku, dočekat će vas naš predstavnik i usmjeriti prema brodu. Prijava putnika započinje od 21:00h. po dolasku na brod, slijedi večera. Noćenje Split.

DAN 2 | SPLIT – MAKARSKA

Rano ujutro napuštamo Split te uz doručak na brodu plovimo prema Makarskoj. Na putu prema Makarskoj imat ćemo pregršt vremena za kupanje u jednoj od najdivnijih bračkih uvala – Povlja. Ručak na brodu. Dolazak u Makarsku u popodnevnim satima. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Noćenje Makarska.

DAN 3 | MAKARSKA – KORČULA

Rano ujutro polazak  prema otoku Korčuli sa stankom za kupanje u jednoj od predivnih uvala u korčulanskom području koje naprosto oduzimaju dah. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje Korčula.

DAN 4 | KORČULA – LASTOVO

Danas krećemo put prekrasnog parka prirode – Lastovsko otočje. Doručak na brodu serviran tijekom plovidbe. Prije dolaska predviđena je stanka za kupanje u uvalama koje okružuje netaknuta priroda i modro more. Ručak poslužen na brodu te dolazak na Lastovo u popodnevnim satima. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Povratak na brod u večernjim satima i kapetanska večera na brodu. Noćenje Lastovo.

DAN 5 | LASTOVO – VIS

Rano ujutro napuštamo Lastovo te uz doručak na brodu krećemo put  Visa uz stanku za kupanje u jednoj od prekrasnih uvala sa kristalno čistim morem. Dolazak u Vis predviđen nakon ručka, u popodnevnim satima. Po dolasku slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje Vis.

DAN 6 VIS – HVAR

Danas krećemo put Hvara. Prije dolaska u Hvar, posjetit ćemo Modru Špilju (ukoliko vremenski uvjeti dozvole), uz mogućnost fakultativne doplate za razgled – ulaznica se plaća na licu mjesta cca 20EUR te ćete svjedočiti njenoj ljepoti i uživati u srebrnom plavetnilu koja ju čini posebnom.  Dolazak u Hvar u popodnevnim satima. Ručak na brodu. Poslijepodne slobodno za vlastite aktivnosti. Noćenje Hvar.

DAN 7 | HVAR – BOL (Brač)

U jutarnjim satima napuštamo Hvar i uz doručak na brodu krećemo prema Bolu, našoj posljednjoj destinaciji. Stanka za kupanje (ako vremenski uvjeti dopuste) i ručak na brodu na putu prema Bolu. Planirani dolazak predviđen u popodnevnim satima. Noćenje Bol.

DAN 8 | MILNA – SPLIT

Rano ujutro predviđen polazak prema Splitu. Nakon doručka ostaju još samo riječi “do skorog viđenja”. Nadamo se da ćemo vas uskoro opet vidjeti na palubi broda! Iskrcaj sa broda do 09:00h ujutro.

VRIJEDNOST VIŠE:

Tijekom cijelog putovanja Ana Bučević će svakodnevno održavati: jutarnju tjelovježbu, meditacije, predavanje nakon ručka , druženja na brodu. Konačna satnica programa će se prilagoditi po danu i željama putnika, a ovisno o samom programu krstarenja, te ostalim aktivnostima tijekom putovanja.

Ideja Vortex Cruise-a je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruise-u dobiti mnogo više od očekivanog. Vidimo se na Vortex Cruise-u.

KORISNE INFORMACIJE

  • preporučamo uplatu osiguranja od otkaza rezervacije
  • u slučaju da bilo koji putnik izaziva opasnost na brodu ili na bilo koji drugi način ugrožava sigurnost ostalih putnika, organizator putovanja zadržava pravo prekida putovanja za takvu osobu bez prava na bilo koju vrstu naknade štete. Gosti se trebaju pridržavati pravila ponašanja na brodu a posebno zabranu unošenja hrane i pića. na brodu su izvješena i uvijek dostupna pravila ponašanja čija je glavna svrha zaštita putnika prilikom plovidbe.
  • u slučaju lošeg vremena ili nekih drugih nepogodnih uvjeta, kapetan zadržava pravo promjene rute a sve kako bi osigurao sigurnost broda i putnika.
  • zbog specifičnih uvjeta u lukama brodovi se privezuju bočno jedan uz drugoga tako da prilikom ulaska/izlaska sa broda putnici moraju prelaziti sa broda na brod preko razmaka između svakog brod
  • Kretanje između brodova je na odgovornost pojedinaca.
  • pušenje u kabinama i restoranu je izričito zabranjeno
  • u slučaju posebne prehrane/alergije, molimo Vas da iste navedete prodajnom mjestu prilikom rezervacije
   • putnici se mole da poštuju vrijeme obroka na brodu kao i vremena polazaka iz pojedinih luka
   • za sva pitanja na brodu na raspolaganju će vam biti kapetan i posada

VAŽNE NAPOMENE

   • kabine na palubi nalaze se na donjoj i glavnoj palubi
   • sve kabine su klimatizirane, imaju vlastiti tuš/wc
   • nema mogućnost dodatnog ležaja
   • kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta
   • prijava putnika subotom od 21:00h
   • glavni organizator krstarenja: Zantium Travel d.o.o.
   • odgovorni organizator radionica na brodu Safari duha d.o.o.
   • preporučamo uplatu osiguranja od otkaza rezervacije
   • polasci su garantirani. Zantium Travel zadržava pravo otkazivanja polazaka u slučaju da ima manje od 12 prijavljenih osoba i zadržava pravo promjene imena broda ako za to postoji razlog
   • plaćanje na brodu isključivo gotovinom

Cijena krstarenja:

2850 €

ili u protuvrijednosti kune na dan plaćanja prema tečaju 7,53450 kn za 1 EUR

Booking za Vortex Cruise 2024.