Vortex Ljetovanje

Vortex ljetovanje u zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo u hotelu Imperial Park, Vodice. U prekrasnom morskom okruženju i svakodnevnoj inspiraciji Ane Bučević, kroz zanimljiva predavanja i mnoštvo različitih aktivnosti ovo će ljetovanje uistinu pružiti svakome priliku za obnovu i kreaciju novog života.

Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednička druženja, a pored toga ostaje dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, izlete I najvažnije, vrijeme za sebe.

Vjerujemo da će mnogima ovo ljetovanje biti ne samo prilika za odmor i punjenje baterija, nego i svojevrsni novi početak života kakvog ste zamislili a mi znamo da možete i ostvariti. Ana Bučević će vam pokazati kako, povesti vas na putovanje života, odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom upravo ovo ljetovanje učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!

Dojmovi s Vortex ljetovanja 2022.

Galerija fotografija s Vortex ljetovanja 2022.

Hotel IMPERIAL - Vodice

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore.

Hotel IMPERIAL smješten je na obali turističkoga grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i mediteranskog parka.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

Posjetitelji na raspolaganju imaju razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje poput fitnes prostorije, teniskih terena, igrališta za djecu, zatvorenog bazena i vanjskog bazena

Sobe s otvorenim pogledom na more i očaravajuće izlaske i zalaske sunca nude cjeloviti doživljaj ljepote Jadranskog mora. Budite se svako jutro i usnite svaku večer uz umirujuće zvukove valova, cvrkut ptica i mirise Mediterana.

Novi prostrani vanjski bazen s modernim ležaljkama pravo je mjesto za opuštanje s pogledom na zimzeleno drveće i more. Za potpuni doživljaj nudimo široku ponudu koktela i osvježavajućih pića našeg pool i snack-bara.

INFORMACIJE O LJETOVANJU

Tijekom cijelog boravka Ana Bučević će svakodnevno održavati: jutarnju tjelovježbu, meditacije, predavanje, zajednička druženja. Konačna satnica programa će se prilagoditi po danu i željama sudionika, a ovisno o samom programu, te ostalim aktivnostima tijekom boravka u Hotelu Imperial.

Ideja “Ljetovanja u Hotelu Imperial s Anom Bučević“ je spajanje sa prirodom koje će vam pomoći u lakšem kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju.

Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom produženom vikendu dobiti mnogo više od očekivanog.

 

PONUDA

• Cijena paketa iznosi: 1.300 € po osobi u dvokrevetnoj standard sobi (soba se dijeli sa još jednim polaznikom)

PONUDA UKLJUČUJE:

  • Cjelotjedni program pod vodstvom Ane Bučević
  • 7 noćenja u dvokrevetnoj standard sobi u hotelu Imperial Park
  • Light All inclusive uslugu u hotelu tijekom cijelog boravka
  • All Inclusive Light usluga uključuje: Buffet breakfast, buffet lunch & buffet dinner with drinks included during meals (natural non- carbonated drinks – juice, draft beer, black and white homemade open wine, mineral and natural water
  • Check in from 14.00h, Check out until 10.00h

Cijena ljetovanja:

1300 €

Booking za Vortex ljetovanje 2023.