Scroll to top

Vortex Ljetovanje

Prekrasno morsko okruženje, nadomak plaže soline okruženi borovom šumom ...

Ana Bučević autorica je nekoliko bestselera i najpoznatija motivacijska govornica na ovim područjima koja je do sada motivirala stotine tisuća ljudi da promjene svoje živote na bolje! Cilj njenog rada je podizanje svijesti o djelovanju Zakona privlačenja na život pojedinca, te time podsjeća ljude o njihovoj sposobnosti kreiranja vlastitog života. Njena sposobnost prenošenja znanja te motiviranja ljudi, jedinstvena je na ovim prostorima. Svojim životom svjedoči o svemu što uči druge i tu leži razlog povjerenja sve većeg broja ljudi. Njen Youtube kanal Safari duha broji preko 100 milijuna pregleda i najgledaniji je motivacijski kanal na ovim prostorima.

Vortex ljetovanje u Biogradu na moru  zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo u hotelu Adria. U prekrasnom morskom okruženju, okruženim borovom šumom i svakodnevnoj inspiraciji Ane Bučević, kroz zanimljiva predavanja i mnoštvo različitih aktivnosti ovo će ljetovanje uistinu pružiti svakome priliku za obnovu i kreaciju novog života. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednička druženja, a pored toga ostaje dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, izlete I najvažnije, vrijeme za sebe.  Vjerujemo da će mnogima ovo ljetovanje biti ne samo prilika za odmor i punjenje baterija, nego i svojevrsni novi početak života kakvog ste zamislili a mi znamo da možete i ostvariti. Ana Bučević će vam pokazati kako, povesti vas na putovanje života, odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom upravo ovo ljetovanje učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!

Dojmovi s Vortex ljetovanja 2020.

Fotografije s ljetovanja 2020.

05.06.2021. - 12.06.2021.

Program Vortex ljetovanja 2021.

Tijekom cijelog boravka Ana Bučević će svakodnevno održavati: jutarnju tjelovježbu, meditacije, predavanje, zajednička druženja. Konačna satnica programa će se prilagoditi po danu i željama sudionika, a ovisno o samom programu, te ostalim aktivnostima tijekom boravka u Hotelu Adria.

Ideja “Ljetovanja u Hotelu Adria s Anom Bučević“ je spajanje sa prirodom koje će vam pomoći u lakšem kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom produženom vikendu dobiti mnogo više od očekivanog.

Hotel Adria nalazi se u borovoj šumi, udaljen 350 metara od plaže „Soline”, 800 m od centra grada. Hotel raspolaže sa 208 soba od čega je 140 classic , a 68 superior. Sobe su raspoređene na 4 kata uz 3 lifta.Wellness &beauty centar, kongresna dvorana sa 170 sjedećih mjesta uz dvije sale za sastanke. Buffet restoran, all inclusive bar, aperitiv bar, parking (uz naplatu). Unutarnji bazen (zatvoren od 10.06. do 15.09.), vanjski bazen s odjeljkom za djecu, vanjski bazen s aquagunom, natkriveno polivalentno sportsko igralište, odbojka na pijesku, stolni tenis, boćalište.
Baš kao što to svako ljetovanje treba biti, puno smijeha I zabave, slobodnog vremena za vlastite slobodne aktivnosti, mnoštvo odmora, druženja I kreiranja novih doživljaja, tijekom 7 dana Vortex ljetovanja, pod vodstvom Ane Bučević, zasigurno će biti jedno od onih koji se pamte za čitav život. Ili možda upravo ono koje će promijeniti vaš život zauvijek!

 

Dobrodošli u Hotel Adria i prepustite sva svoja osjetila zapanjujućim mediteranskim mirisima!

Cijena ljetovanja

1100

Vortex ljetovanje

BOOKING    X