VORTEX LJETOVANJE

Ana Bučević autorica je nekoliko bestselera i najpoznatija motivacijska govornica na ovim područjima koja je do sada motivirala stotine tisuća ljudi da promjene svoje živote na bolje! Cilj njenog rada je podizanje svijesti o djelovanju Zakona privlačenja na život pojedinca, te time podsjeća ljude o njihovoj sposobnosti kreiranja vlastitog života. Njena sposobnost prenošenja znanja te motiviranja ljudi, jedinstvena je na ovim prostorima. Svojim životom svjedoči o svemu što uči druge i tu leži razlog povjerenja sve većeg broja ljudi. Njen Youtube kanal Safari duha broji preko 65 milijuna pregleda i najgledaniji je motivacijski kanal na ovim prostorima. Vortex ljetovanje u Biogradu na moru zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo. U prekrasnom morskom okruženju, kamenim bungalovima okruženim borovom šumom i svakodnevnoj inspiraciji Ane Bučević, kroz zanimljiva predavanja i mnoštvo različitih aktivnosti ovo će ljetovanje uistinu pružiti svakome priliku za obnovu i kreaciju novog života. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednička druženja, a pored toga ostaje dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, izlete I najvažnije, vrijeme za sebe. Vjerujemo da će mnogima ovo ljetovanje biti ne samo prilika za odmor i punjenje baterija, nego i svojevrsni novi početak života kakvog ste zamislili a mi znamo da možete i ostvariti. Ana Bučević će vam pokazati kako, povesti vas na putovanje života, odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom upravo ovo ljetovanje učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti!
13724983_1059827230800273_4876776726319936998_o

PROGRAM VORTEX LJETOVANJA

02.-09. lipnja 2018.

Mediteransko Selo San Antonio Biograd na moru.
U CIJENU JE UKLJUČENO:
● Puni pansion
● korištenje vanjskog bazena sa sunčalištem
● W-LAN internet
● posteljina - zamjena posteljine svakih 7 dana
● ručnici i higijenske potrepštine - zamjena ručnika svaka 2 dana
U CIJENU NIJE UKLJUČENO:
● boravišna pristojba: 1,10 EUR po osobi na noć
● parkiralište: 10,00 EUR za automobil
● piće uz ručak i večeru
VRSTE SOBA: dvokrevetna soba 1/2 (17m2);trokrevetna soba (mogućnost dodatnog ležaja)1/3+1 (23m2); četverokrevetna soba (mogućnost dodatnog ležaja) 1/4+1 (29m2); obiteljska soba 1/4+2 (31m2)
Ovo nije obično ljetovanje, ovo je odmor za dušu i tijelo! Ideja Vortex ljetovanja je da vam pruži jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora u kamenim bungalovima okruženim borovom šumom, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava, druženja s Anom koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Mediteransko selo San Antonio prostire se na 17.000 m² uključuje restoran koji poslužuje ukusna hrvatska i internacionalna jela pripravljena od lokalno uzgojenih organskih namirnica, svježeg mesa i ribe. Gostima je na raspolaganju i caffe bar s bogatom ponudom osvježavajućih pića i napitaka, smješten tik uz bazen s kristalno čistom vodom, kao stvoren za dokono uživanje u blagom morskom povjetarcu. Svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježba, predavanja, zajednički izlasci i druženja, smjeh i visoka vibracija, obilježiti će ovo ljetovanje. Jasnoća o kreiranju vlastitog života kroz praksu sa Anom ovih 7 dana u kombinaciji sa ležernošću i opuštenom atmosferom čini ovakvu edukaciju jedinstvenom. Dobrodošli u San Antonio i prepustite sva svoja osjetila zapanjujućim mediteranskim mirisima!

CIJENA SEDMODNEVNOG LJETOVANJA

942

Cijena je izražena u eurima, molimo da za uplate u kunama koristite srednji tečaj HNB-a na dan uplate. CIJENA LJETOVANJA JE PO OSOBI * BUNGALOVI SU ZA 2, 3 ILI 4 OSOBE
Mediteransko Selo San Antonio
Galerija fotografija
Gallery not found.
KONTAKT & BOOKING
Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu