Dostava

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda, te elektronički sustav Web Shopa potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 3,5 EUR (s PDV-om). Cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca.

Trošak dostave za inozemstvo je 16 EUR (sa PDV-om) I to je fiksan iznos za dostavu u inozemstvo.

Uobičajeni rok isporuke pošiljaka je od 7 do 10 radnih dana (za pošiljke u RH). Nastojimo sve narudžbe isporučiti u što je moguće kraćem roku.
Ako je riječ o inozemnim isporukama rokovi isporuka su dulji i ovisni o zemlji isporuke – prosječno do 10 radnih dana za bliže zemlje a 10-20 dana za udaljenije države.
Pošiljke za inozemstvo šaljemo Hrvatskom poštom, putem preporučene pošiljke.

Rok isporuke za otočna i manja mjesta ovisi o posebnom rasporedu vožnje dostavne službe.

Za moguće kašnjenje zbog netočne ili nepotpune adrese primatelja ili zbog zastoja u prometu Safari duha d.o.o. Split ne može snositi odgovornost.

U rok isporuke uključen je dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za kompletiranje i pakiranje narudžbe te isporuku paketa od strane Hrvatske pošte (inozemstvo, otoci i manja mjesta imaju poseban red vožnje).
Ukoliko tvrtka Safari Duha d.o.o. Split nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će Kupca telefonom ili emailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Isporuka vaše narudžbe vrši se isključivo Hrvatskom poštom, putem preporučene pošiljke.

VAŽNO: Zbog promjenjive situacije s isporukama uslijed pandemije virusa COVID moguć je potpuni prestanak isporuka za pojedine zemlje ili produljenje uobičajenih rokova.